آیا جنس فروخته شده واقعا پس گرفته نمی شود؟
?تا به حال در هنگام خرید با این شعار رو به رو شدهاید یا در این موقعیت قرار گرفتهاید که میخواهید جنسی را که خریدهاید مرجوع کنید
در ماده ۲ قانون حمایت از مصرف کنندگان به این موضوع اشاره شده است که اگر جنس خریداری شده معیوب بود یا اینکه با قرارداد بین طرفین انطباق نداشت، شخص می تواند تعویض کند یا ما به التفاوت آن را نسبت به کالا سالم بگیرد یا معامله رو فسخ کند البته این امر شامل تمام کالاها نمی شود مثلا بعضی از کالاها برای رعایت بهداشت قابل تعویض و پس گرفتن نیستند.
ماده ۲ قانون حمایت از مصرف کنندگان : کلیه عرضه کنندگان کالاوخدمات، منفرداً یا مشترکاً مسئول صحت و سلامت کالا و خدمات عرضه شده مطابق با ضوابط و شرایط مندرج در قوانین و یا مندرجات قرارداد مربوطه یاعرف در معاملات هستند.
گاهی اوقات ممکن است شما با استفاده از کالای معیوب که به تازگی خریداری کرده اید دچار خسارتی شوید. مطابق با ماده ۱۸ قانون حمایت از مصرف کننده شما می توانید از فروشنده شکایت کنید و فروشنده موظف است علاوه بر جبران خسارت، جزایی نقدی حداکثر تا معادل چهار برابر خسارت به شما پرداخت نماید. همچنین در صورتی که فروشندگان کالا و خدمات از انجام هر یک از تعهدات خود در قبال خریدار خودداری کرده یا آن را به صورت ناقص یا با تأخیر انجام دهند مکلفند علاوه بر انجام کامل تعهد، خسارت وارده را نیز جبران نمایند.
آیا جنس فروخته شده واقعا پس گرفته نمی شود؟
ماده ۱۸ قانون حمایت از مصرف کننده : چنانچه کالا یا خدمات عرضه شده توسط عرضه کنندگان کالا یا خدمات معیوب باشد و به واسطه آن عیب، خساراتی به مصرف کننده وارد گردد متخلف علاوه بر جبران خسارات به پرداخت جزای نقدی حداکثر تا معادل چهار برابر خسارت محکوم خواهد شد.
لازم به ذکر است در خریدهای اینترنتی به موب ماده ۳۷ قانون تجارت الکترونیکی فروشنده باید ۷ روز به خریدار مهلت دهد تا در صورت انصراف از خرید جنس خریداری شده را مسترد نماید.
ماده ۳۷ قانون تجارت الکترونیکی : در هر معامله از راه دور مصرف کننده باید حداقل هفت روز کاری. وقتبرای انصراف (حق انصراف) از قبول خود بدون تحمل جریمه و یا ارائه دلیل داشته باشد. تنها هزینه تحمیلی بر مصرفکننده هزینه بازپس فرستادن کالا خواهد بود.
پاسخ